Ansichtkaart Ganbatte - Doe je best

Vorige Artikel 2 van 16 Volgende
€ 1,95 (inclusief btw)

"Ganbatte", dat betekent "Doe je best" in het Japans. Of "Ga ervoor!" maar ook "Succes!" als je bijvoorbeeld een examen moet doen. Wie ga jij kracht en succes wensen? 

Op deze kaart staan tanuki daruma poppetjes. Een daruma poppetje gebruik je om een doel te stellen. Bij het maken van je doel, kleur je 1 oog in. Bij het behalen van je doel,  kleur je het andere oogje in. Zet het daruma poppetje met 1 ingekleurd oog ergens neer waar je het vaak ziet, zodat je steeds herinnert wordt aan het doel dat je voor jezelf hebt gesteld! Doe je best! "Ganbatte!" zeggen de Japanners dan, zo zorg je zelf dat je je doelen waarmaakt! 

Tanuki zijn wasbeerhonden die in Japan leven en in legendes zijn ze vaak ondeugend (daarom heeft 1 van de tanuki daruma op de kaart een knipoogje als pupil). Ook zijn er legendes waarin Tanuki kunnen veranderen van gedaante, denk maar eens aan de Studio Ghiblli film Pom Poko, te zien op Netflix.

De tanuki daruma op de kaart maken samen een acrobatische toren van zichzelf, want ookal wordt er van je gevraagd je doelen zelf waar te maken, daar mag je heus wel hulp bij vragen! Samen staan we sterk, toch?! :)  
 

Formaat: A6
Papiersoort: glanzende voorkant, matte, schrijfbare achterkant
Ontwerp: Mio
❤️Japan

© 2017 - 2023 MioHartjeJapan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel