Over Mio

About Mio

Mio❤️Japan, oftewel ik, Marjolein Irene Overdevest, hou enorm van Japan.
Ik hou van de prachtige natuur, het lente- en herfstseizoen, de aangelegde tuinen, de uitgebreide, smaakvolle keuken met oog voor detail, de patronen die je terugziet op stoffen en rijstpapier, het respect voor de eeuwenoude ambachten, de combinatie van oude tradities en nieuwe elektronische gadgets, de kawaii cultuur, de souvenirs, de veiligheid op straat en de vriendelijke, beleefde mensen. 

Sinds wij in 2013 voor het eerst naar Japan gingen, zijn de Japanse patronen en symbolen steeds meer doorgedrongen in Nederland. Ik vind het fantastisch om hier stoffen te zien met de voor mij bekende Japanse patronen. Nog leuker vind ik het om stoffen in Japan te kopen! Daar leg ik nu mijn focus op.
Dat maakt Mio❤️Japan artikelen bijzonder en uniek! 

Hou je ook van Japan, van mooie en illustratieve patronen en unieke artikelen?

Kijk gerust rond in de webshop of er iets leuks voor jezelf of iemand anders tussen zit.

Daarnaast kun je lezen over onze reiservaringen naar Japan. Gewoon voor de leuk en zodat je enigszins weet wat je kan verwachten als je zelf van plan bent naar Japan te gaan.

Heel veel liefs,

Mio

Interview

In september 2021 werd ik geïntervieuwd door de enthousiaste dames Soraya (@handmadeinholland) en Nicole (@handwerkmarkt). Zij promoten handgemaakte artikelen en organiseren de Online Creamarkt. Wil je dus nog meer over mij weten, lees dan hier het interview.

 

Klantenreacties

Hier volgen een aantal lieve klantenreacties. Zonder steun van jullie, zou ik nooit zo happy zijn! Dōmo arigatō!

30-04-2018
Marjolijn
"Marjolein, wat heerlijk om je passie voor Japan om te zetten in deze, prachtige website en er je creativiteit in kwijt te kunnen. Heel veel succes!!"
 

20-06-2018
Nel
"美しい Marjolein, jouw passie, creativiteit en vakkennis weet jij goed te combineren. Inspirerend om te zien dat je dit weet te combineren in de producten die je aanbiedt in de webshop. Erg leuk. Ik ga een bestelling bij je doen. Succes!"
 

03-07-2018
Ester
"Ik houd van bevlogen mensen en van bevlogen mensen die hun droom volgen nog meer. Op miohartjejapan vind je alles rondom thema Japan. In geuren en kleuren voor elk wat wils. Lieve kadootjes met aandacht verpakt. Handige dingetjes voor in en rondom huis met liefde en aandacht gemaakt. 
Leuk om een buurvrouw in de straat te hebben met zo'n passie. You go girl!"
 

29-08-2019
Roos
"Mio is met haar producten uniek op de markt. Met haar Japanse invloeden in haar producten maakt ze een verschil. Ze is gepassioneerd en doet het met zoveel liefde en vooral plezier! Producten worden op tijd geleverd en heel mooi verpakt. Keep up the good work Mio!"
 

31-08-2019
Stefanie
"Zojuist een mooi haarknopje gekocht met twee gouden bloemen erop, prachtig gemaakt van Japans stukje textiel door miohartjejapan, dank je wel."


09-03-2020
Lena-Lynn Schevers
"Mio maakt prachtige producten met veel passie en aandacht. Je ziet in haar producten haar liefde voor Japan. Voor mijn heeft ze prachtige kussens gemaakt voor in mijn bakfiets. Ze zijn perfect. De kinderen zitten er dagelijks heerlijk zacht op."
 

31-01-2021 
Budoclub Hajime
"Super lief dat wij jouw kleurplaat mochten gebruiken voor onze nieuwsbrief :) Dank je wel!"

© 2017 - 2022 MioHartjeJapan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel