Over Mio

About Mio

Mio❤️Japan

Ik, Mio (Marjolein Irene Overdevest) hou enorm van Japan. Ik noem mezelf dan ook een Japanfan. Japan is mijn passie!

Ik hou van de prachtige afwisselende natuur van het land, het lente- en herfstseizoen, de aangelegde tuinen, de uitgebreide, smaakvolle keuken met oog voor detail, de traditionele patronen die je terugziet op stoffen en rijstpapier, het respect voor de eeuwenoude ambachten, de combinatie van oude tradities en nieuwe elektronische gadgets, de kawaii cultuur, de souvenirs, de rust en de vriendelijke, beleefde mensen. 

In 2013 maakten wij onze droomreis naar Japan. We hadden een lijst gemaakt van alles wat we wilden zien en doen, en nog overtrof het land onze verwachtingen! Ik had niet gedacht dat we 3 jaar later weer zouden gaan en sindsdien zijn we nog een aantal keer naar dit prachtige, inspirerende land geweest en we hopen snel weer te kunnen gaan!

Ik koop graag m'n stoffen in Japan zelf. Als ik daar in een stoffenwinkel ben, voel ik me in de 7e hemel! Ook als ik de stoffen via andere adressen koop, zoek ik ze nauwkeurig uit. Dat maakt Mio❤️Japan artikelen bijzonder en uniek! 

De traditionele patronen zoals seigaiha (golven) en asanoha (ster) zie je veel terug in mijn collectie. En ook Japanse symbolen zoals kraanvogels, konijntjes, katten, bloemen en bladeren zie je terug op de tassen, polstasjes en etuis, de haaraccessoires en de buttons die ik maak.

 

Hou jij ook van Japan, van kleurrijke en illustratieve patronen en unieke artikelen?

Kijk gerust rond in de webshop of er iets leuks voor jezelf of iemand anders tussen zit.

Daarnaast kun je lezen over onze reiservaringen naar Japan. Gewoon voor de leuk en zodat je enigszins weet wat je kan verwachten als je zelf van plan bent naar Japan te gaan.

Heel veel liefs,

Mio

 

Interview

In september 2021 werd ik geïntervieuwd door de enthousiaste dames Soraya (@handmadeinholland) en Nicole (@handwerkmarkt). Zij promoten handgemaakte artikelen en organiseren de Online Creamarkt. Wil je dus nog meer over mij weten, lees dan hier het interview.

 

Klantenreacties

Hier volgen een aantal lieve klantenreacties. Zonder steun van jullie, zou ik nooit zo happy zijn! Dōmo arigatō!

30-04-2018
Marjolijn
"Marjolein, wat heerlijk om je passie voor Japan om te zetten in deze, prachtige website en er je creativiteit in kwijt te kunnen. Heel veel succes!!"
 

20-06-2018
Nel
"美しい Marjolein, jouw passie, creativiteit en vakkennis weet jij goed te combineren. Inspirerend om te zien dat je dit weet te combineren in de producten die je aanbiedt in de webshop. Erg leuk. Ik ga een bestelling bij je doen. Succes!"
 

03-07-2018
Ester
"Ik houd van bevlogen mensen en van bevlogen mensen die hun droom volgen nog meer. Op miohartjejapan vind je alles rondom thema Japan. In geuren en kleuren voor elk wat wils. Lieve kadootjes met aandacht verpakt. Handige dingetjes voor in en rondom huis met liefde en aandacht gemaakt. 
Leuk om een buurvrouw in de straat te hebben met zo'n passie. You go girl!"
 

29-08-2019
Roos
"Mio is met haar producten uniek op de markt. Met haar Japanse invloeden in haar producten maakt ze een verschil. Ze is gepassioneerd en doet het met zoveel liefde en vooral plezier! Producten worden op tijd geleverd en heel mooi verpakt. Keep up the good work Mio!"
 

31-08-2019
Stefanie
"Zojuist een mooi haarknopje gekocht met twee gouden bloemen erop, prachtig gemaakt van Japans stukje textiel door miohartjejapan, dank je wel."


09-03-2020
Lena-Lynn Schevers
"Mio maakt prachtige producten met veel passie en aandacht. Je ziet in haar producten haar liefde voor Japan. Voor mijn heeft ze prachtige kussens gemaakt voor in mijn bakfiets. Ze zijn perfect. De kinderen zitten er dagelijks heerlijk zacht op."
 

31-01-2021 
Budoclub Hajime
"Super lief dat wij jouw kleurplaat mochten gebruiken voor onze nieuwsbrief :) Dank je wel!"

© 2017 - 2023 MioHartjeJapan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel