Custom made bestellen kan ook!

Geef je wensen door en dan kijken we samen naar de mogelijkheden 

 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van projecten die ik in opdracht heb gemaakt. Want soms zijn mensen wel enthousiast over m'n werk, maar willen ze het nèt even iets anders.

Ik snap dat helemaal, ik ben soms ook zo'n klant! :) Dus, heb je zelf ideeën, leg ze aan me voor, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Neem meteen contact met me op voor de mogelijkheden!

Een paar voorbeelden van custom aanvragen van klanten: 

"Hoi Marjolein, in je webshop zag ik de schoudertas met kinchaku sluiting (die met de surfende katjes). Wat prachtig! Maar klopt het dat er net geen A4 in past? Zou je die ook een slagje groter kunnen maken, bv 30x35x11?? Wat voor stoffen heb je dan? Ik zou dezelfde stoffen wel heel mooi vinden maar dan met effen blauw ipv effen geel."
 

"Hoi Marjolein, wat een mooie stoffen zeg! Ik heb een vraag. Heb je van de volgende stof/combinatie nog genoeg om een schoudertas te maken?"
 

"Ik zou graag voor onze hond een bandana (een driehoek van ongeveer 75 cm langste kant, 2 keer 47 cm aan de korte kanten) bij je willen bestellen, met bijpassend een etuitje met rits (plat, ongeveer 15x20cm) en een kinchaku tasje (ongeveer 10x15cm). Mijn voorkeur zou uitgaan wat naar (donker)blauw of bordeaux rood qua kleur, met een leuke traditionele Japanse print. Ik hoor graag van je wat de mogelijkheden zijn!"

 

Neem meteen contact met me op voor de mogelijkheden!

© 2017 - 2023 MioHartjeJapan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel