Vermaak en ontspanning

Met deze leuke, gratis kleurplaten

Het is wat, deze periode van zoveel mogelijk thuisblijven vanwege het Coronavirus. Trek je het een beetje? Gelukkig is het buiten lekker lenteweer. 
Speciaal voor iedereen die thuiswerkt en tegelijkertijd kinderen moet vermaken, en voor mensen die zich thuis vervelen, heb ik deze 2 kleurplaten gemaakt.
Kleuren is een heel ontspannen bezigheid. Je kan het goed samen doen met kinderen, zo ontspan je zelf ook en kan je ze tegelijkertijd in de gaten houden.

Zo komen we de Corona periode wel door!

Stuur de pdf gerust door naar andere mensen. Naar nichtjes of neefjes die elkaar niet kunnen zien, naar de andere kindjes van de kinderopvang, naar je kleinkinderen die je alleen dankzij videobellen kan zien of juist naar je opa of oma waar je niet naartoe mag. 

Download hier de simpele kleurplaat

Download hier de iets meer uitgebreide kleurplaat
 

Tip 1: Als je zelf geen printer hebt, vraag dan je buren wie er 1 heeft via de app-groep. 
Tip 2: Ik kan ook de geprinte kleurplaat naar je opsturen. Dan heb ik wat gegevens van je nodig. Stuur me dit berichtje en vul de gevraagde gegevens in, dan krijg je de kleurplaat (max 5 exemplaren) per post toe. De verzendkosten zijn: €0,91
Tip 2: Heb je geen kleurpotloden in huis maar wel een tekenpotlood of een balpen? Probeer dan in schakeringen te 'kleuren', of de vormen te vullen met verschillende patronen.
 

Vind je dit een leuke actie? ????

Dan wil je me misschien helpen door een foto van het kleuren van de kleurplaat (gezichten mogen uiteraard onherkenbaar) te plaatsen op social media en @miohartjejapan daarbij te taggen. Ik ben te vinden op Facebook en Instagram.

Uiteraard kun je ook verder kijken in m'n webshop, misschien kom je een door mij handgemaakt artikel tegen wat je aanspreekt of waar je een loved one een plezier mee kan doen!

Hoe lief is het om nu een ansichtkaart naar elkaar te sturen?! Bijvoorbeeld zo'n handige kaart waar je op de voorkant zelf een tekst kan schrijven!

© 2017 - 2021 MioHartjeJapan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel