Hoi lieve jij!

Ik weet nu je naam nog niet, maar als je je zometeen hebt aangemeld, dan kan ik je in m'n nieuwsbrief bij je voornaam gaan aanspreken. :)

In mijn nieuwsbrief ga ik je meenemen in mijn wereld en die wereld staat veelal in het teken van Japan! Ik ben nou eenmaal enorm fan van Japan. Ik zal je gaan vertellen over patronen en symboliek en ik zal stoffen en nieuw gemaakte producten uitlichten. En wil je me een keer live ontmoeten, kom me dan opzoeken op een markt, dan kunnen we een praatje maken en kun je de tassen en accessoires die ik maak ook live zien én - met schone vingers natuurlijk ;) - aanraken!  

Aanmelden kan zometeen, onderaan deze pagina.

 

Cadeautje

Als je je straks hebt aangemeld, krijg je van mij iets leuks én handigs. Uiteraard zelf gemaakt, want dat doe ik graag. :)

De Digitale Daruma Doelensteller is mijn versie van het Japanse geluksfiguurtje wat je kunt gebruiken om voor jezelf een doel te stellen, je eraan te herinneren welk doel je jezelf hebt gesteld en om zo, uit eigen kracht, te werken naar het behalen van dat doel en vervolgens het gevoel van trots te ervaren. :) 

Uitleg Digitale Daruma Doelensteller


Hoe werkt het dan?

Je krijgt van mij een mail met pdf met daarop een kawaii Daruma katje met 2 oogjes zonder pupillen en een invulveld. In het invulveld omschrijf je je doel. Wees creatief en groots in het bedenken van je doel. Je kunt met een klein, makkelijk haalbaar doel beginnen, maar een groot doel geeft veel meer voldoening als je het eenmaal, misschien wel ondanks je eigen verwachtingen, behaald hebt! Daarna vul je 1 pupil in en na het behalen van je doel de 2e pupil. In de mail volgt een uitgebreide instructie.
 

Tip

De invulbare pdf werkt het beste op je computer. Bewaar de pdf op een plek waar je hem vaak tegenkomt, bijvoorbeeld op het bureaublad van je computer. Maak eerst een kopie van de pdf, zodat je de Digitale Daruma Doelensteller vaker kunt gebruiken. De kopie kun je gaan invullen.
 

Succes!

In Japan zeggen ze 'ganbatte!' en dat betekent 'doe je best!'. Ze laten het minder afhangen van geluk, maar halen kracht uit hunzelf om hun doel te behalen. Jij kan dat ook, maar je kunt er de Digitale Daruma Doelensteller als vrolijk steuntje wel bij gebruiken. Ganbatte!
 

Wil je het liever samen doen

Vind je het fijn om je doel te delen? Als stok achter de deur. Of vind je het leuk om je behaalde doel te delen? Dat kan natuurlijk gezellig op mijn Instagram! Openbaar met de tag @miohartjejapan, dan help je me om meer mensen enthousiast te maken voor Mio❤️Japan (mijn dank is groot!), of laagdrempelig via m'n berichten. Ik ben heel nieuwsgierig welk doel je voor je zelf gaat stellen! Ik heb mijn eigen doel alvast gesteld! (zie voorbeeld) 💪
 

Vergeet je niet eerst aan te melden voor m'n nieuwsbrief!

 

© 2017 - 2023 MioHartjeJapan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel